Hälsoföreläsningar, inspirationsföreläsningar, företagsträning

Nu är det dags att boka vårens föreläsningar och workshops för din personal. Vill ni förbättra sammanhållningen? Öka medvetenheten om hälsa, rörelse och sunda kostvanor och dess betydelse för prestation och välmående både på och efter arbetstid? Inspirera till nya vanor och öka kunskapen hos personalen om hur livsstilen påverkar energi och ord i vardagen, sömnvanor och förmågan att hantera stress? Då är detta er chans!

 

Kanske kommer vi ut på en frukostföreläsning hos er? Eller så bjuder ni personalen på lunch i en offentlig lokal och vi pratar om kost och rörelse efter maten? Eller så satsar ni stort i samband med er nästa konferens och tar in en ny dimension i planeringen med träning och hälsa?

 

Vi har jobbat med inspirationsföreläsningar, workshops och hälsokickoffer på företag i många år och har en bred kunskap och ett djupt engagemang i dessa frågor. Alla arrangemang skräddarsys efter varje enskilt företags behov och önskemål, vi kombinerar gärna både föreläsning, ett inspirerande träningspass och bjuder på nyttiga och goda mellanmål/snacks. Ett perfekt sätt att lyfta hälsofrågorna och starta en satsning på personalen!

Vi finns i Borås och jobbar längs hela västkusten, Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Ulricehamn, Borås, Trollhättan, Lysekil mm. Återkom gärna med era önskemål så kommer vi ut och berättar mer om vad vi kan göra just för er!

 

Tidigare referenser

”Svedbergs fokus på kost och träning under våren 2016 tillsammans med Fitnesscoachen Madeleine Rybeck har haft en stor betydelse för många av våra medarbetar när det gäller att komma igång med sin träning och samtidigt äta rätt för att orka med vardagen i jobbet. Madeleine brinner verkligen för sitt jobb och hon har ett engagemang som är mer än hundraprocentigt! Vi på Svedbergs kan varmt rekommendera Madeleine.”

”Tandvärkstan har under 2016 valt att samarbeta med Fitnesscoachen för att ge all personal inspiration och kunskap om hur man kan hålla sig hel och stark i ett belastningsutsatt yrke. Vi har vid sex tillfällen träffat Madeleine som instruerat och inspirerat oss. Vi har en väldigt varierande bakgrund träningsmässigt men alla har upplevt att de fått bra hjälp och övningar anpassat efter individ. Att praktiska övningar varvas med teori gör att man enkelt förstår hur, vad och varför. Vi kan varmt rekommendera Fitnesscoachen till andra som vill satsa på sin personal.”

 

 

Kontakt info@fitnesscoachen.com

Share:

Leave a Reply