Kostutmaning- toppa formen i vår!

Nu är det dags att en gång för alla ta tag i dina kostvanor, eller hur!? I vår erbjuder jag en helt ny tjänst för dig som vill få struktur i kosten, hitta nya vanor och skapa mer energi och återhämtning i vardagen. Konceptet sker helt online och du kan därmed delta oavsett var du bor. I utmaningen ingår att du under 4 veckor följer en kostplan du får från mig, lämnar en rapport varje vecka via mail och har tillgång till mig för frågor och funderingar under hela perioden, också via mail.

 

Period Vecka 18-21

Kostnad 795 kr, faktureras i samband med anmälan

I priset ingår en kostplan för 7 dagar som du följer i 4 veckor, veckorapportering varje söndag via mail till mig där vi följer upp dina resultat enligt ett antal parametrar och du också ställer dina frågor. Feedback på mailet kommer alltid måndag förmiddag.

Du väljer kostplan utifrån dina mål, jag skapar menyer som har olika kalorimängd och näringsinnehåll beroende på dina mål och förutsättningar. Du kan välja på VIKTNEDGÅNG, PRESTATION eller SUNDARE VARDAG

 

VIKTNEDGÅNG

Passar dig som behöver hjälp med en plan för att minska i vikt och bli av med ohälsosam övervikt. Du anger i din ansökan din ålder, längd, kön, träningsmängd och nuvarande vikt samt ditt viktmål. I din veckorapport skickar du varje vecka in vikt, mått i centimeter samt energinivå under veckan på träning och fritid. Dessutom ställer du i din veckorapport de frågor du har samlat på dig under veckan. Glöm inte att ange eventuella allergier!

PRESTATION

Passar dig som håller på med någon idrott och vill förbättra dina kostvanor för att få bättre återhämtning och kunna prestera bättre på träning eller tävling. Du anger i din ansökan ålder, längd, vikt, kön, träningsmängd samt dina målsättningar på kort och lång sikt. I din veckorapport skickar du varje vecka in en beskrivning av veckans träningspass och hur du har mått och presterat på var och ett av dem samt din vikt för att vi ska se att du ligger stabilt där. Du samlar även dina frågor från veckan och skickar ihop med veckorapporten. Glöm inte att ange eventuella allergier!

SUNDARE VARDAG

Passar dig som är nöjd med din vikt, inte sysslar med någon idrott på prestationsnivå men gärna tränar för hälsans skull och som känner att du saknar en pusselbit i att ha en fungerande kosthållning i vardagen. I din ansökan anger du längd, vikt, kön, ålder samt hur din nuvarande kost ser ut och vad det är du upplever är problemet. Formulera också en målsättning som är så mätbar som möjligt kring ditt välmående, vad är det du önskar uppleva? I din veckorapport skickar du in en berättelse från veckan som gått, hur du ätit, vad som fungerat bra och hur energinivån känts från dag till dag samt över dagens olika tidpunkter. Glöm inte att ange eventuella allergier!

 

Jag har endast ett begränsat antal platser till detta och förbehåller mig rätten att tacka nej till ansökningar som inte går i linje med min filosofi, tex en normalviktig person som ansöker om att delta i programmet för viktminskning. Ansökan ska inkomma senast fredag den 28 april, vi börjar den 1 maj!

 

Skicka in din ansökan till info@fitnesscoachen.com, jag återkommer med besked inom 24 h från din ansökan. Anmälan är bindande.

 

Välkomna!

 

Share:

4 comments

  1. Kan man köpa till Finland?

  2. Sundare vardag

    1. Maila tack! Ange all info jag efterfrågar i inlägget.
      Mvh

Leave a Reply