Bootcamp online- rörlighet

På måndag kör vårens sista bootcamp online igång. Temat är rörlighet och vi kommer att jobba med stretch och dynamiska rörlighetsövningar för rygg, nacke, axlar, höfter, säte och baksida lår. Under 4 veckor får du som deltagare en film i veckan med tre olika övningar, du gör övningarna tre gånger i veckan och har under hela perioden tillgång till mig för frågor och funderingar via en stängd facebookgrupp. Där kan ni deltagare också peppa och pusha varandra längs vägen.

 

För att delta behöver du endast ett sopskaft för övningarna vecka 2, annars bara din egen kropp. En mjuk matta kan vara bra att ha också men en helt vanlig yogamatta eller tjockare trasmatta fungerar utmärkt.

 

4 veckors träning

12 övningar

4 veckors onlinesupport

Kostnad 250 kr/deltagare, faktureras i samband med anmälan, anmälan är bindande

Sista anmälningsdag fredag 14 april

Start måndag 17 april

Anmälan till jennifer@fitnesscoachen.com med namn och personnummer

 

Välkomna!

Share:

Leave a Reply