Fitnesscoachen SPA & wellness weekend

Nu i vår är jag på Sankt Jörgen och arrangerar en träningshelg med extra allt, spa, bubbel och inspirerande träning.  I höst gör jag det igen, men den här gången i större format. Jag har med mig mina två coacher i Team Fitnesscoachen och ger er fler pass, nya inspirerande föreläsningar och samma underbara miljö med god mat, avkoppling, bubbel och träning i perfekt balans.

 

Vi vill alltid ge en personlig känsla i våra events och det kommer vi att göra även denna gång. Vi har därför valt att engagera tre tränare för att på så sätt kunna jobba i små grupper men ändå bjuda in fler deltagare, så ingen denna gång ska behöva avstå. Vi delar er i 20 deltagare/grupp vilket innebär att alla får träna alla pass, bara på olika tider, och alla kan räkna med personlig feedback, mysig gruppkänsla och genuin stämning. Den perfekta lösningen helt enkelt!

 

Schemat för helgen ser ut såhär.

Lördag

9.00 Välkomna! Kaffe och snacks för att ladda för en fullspäckad dag, information om dagen, presentation av ledarna

9.30- 12.15 Gruppen delas i 3 och rullar på följande pass:

– Workshop knäböj och marklyft 45 min- David guidar er genom tekniken för säkra och effektiva baslyft i gymmet. Passar såväl nybörjare som inbiten gymråtta. Inga förkunskaper krävs.

– Löpteknik 45 min- Madde inspirerar till lättare och roligare löpning genom en stark och effektiv teknik som håller er skadefria och hjälper er att springa snabbare! Utomhus så kläder efter väder (men vi har som vanligt beställt sol!)

– Rörlighet 45 min- Samantha pratar rörlighet, syfte och utförande samt delar med sig av sina allra bästa övningar för stela kontorsråttor och facebooksurfare, mycket fokus på höft, säte och bröstrygg, detta kommer ni att älska!

12.15 Lunchbuffé i Sankt Jörgens fantastiska raw food-restaurang, allt glutenfritt, rawinspirerat och späckat med näring!

13.30 Föreläsning mål och motivation- hur sätter man bra mål? Hur hittar man motivationen? Och framförallt, hur gör man för att bibehålla den? En personlig föreläsning om drömmar och mål, och att bli sitt allra bästa jag. Madeleine håller denna.

14.45-15.45 Core, gemensamt pass där David och Samantha guidar. Härifrån går ni med en ökad förståelse för bålens olika muskler, hur vi aktiverar dem och varför samt en övningsbank för effektiv och säker bålträning. Och kanske med lite lite träningsvärk…

16.00 SPA-tid, incheckning på rummen, relax

19.00 Middag 2-rätters på Inez och Ernst, mat i världsklass efter en lång och svettig dag, vi bjuder på ett glas bubbel eller alkoholfritt och minglar sen hela kvällen med vårt härliga gäng! Vinpaket går att köpa till.

 

Söndag

7.00 Kaffe, snacks för den som behöver ladda innan morgonpasset

7.30 Morgonjogg/powerwalk 3 grupper med olika tempon, alla hänger med i den grupp som passar dagsform och energinivå bäst!

8.30-9.30 Frukostbuffé och uppladdning för dagens träning, Sankt Jörgen har fantastisk frukost med ett stort utbud av närproducerat och ekologiskt!

9.30-11.15 2 pass av nedanstående:

– Hinderbana 45 min- David leder er genom ett pass på Sankt Jörgens roliga hinderbana, här lär ni er tekniken för att kunna övervinna alla hinder, ni lär er teamwork och får också chansen att testa en helt annan typ av fysträning, med kroppen som viktigaste redskap. Vi lovar skratt, gemenskap och kanske några blåsor i händerna!

– Workshop kettlebells 45 min- Att träna med kettlebells är både allsidigt och kul. Du får styrka, kondition, balans och rörlighet, allt i ett! Med Samantha som ledare kan du räkna med säker och effektiv träning och många nya uppslag till både hemmaträning och gym.

– Booty call 45 min- Maddes besatthet vid rumpor och rumpaktivering har här kokats ner till en svidande och utmanande klass med både teori och massa praktik. Lär dig varför och hur du ska aktivera den där kära sittkudden och utmana dig med rumpövningar utöver det vanliga. Favoriter blandas med helt nya kombinationer!

11.30 Lunch

12.30- 13.30 Föreläsning- utmattningsdepression och träning, Madeleine berättar om sin utmattningsdepression och hur hon blev frisk genom hårt och målmedvetet arbete men också genom att ta hjälp av sin träning

13.30 Det sista av förmiddagens 3 pass dvs booty call, hinderbana eller kettlebells beroende på grupptillhörighet.

14.30 BRUNCH, spa-tid, avslutning

 

Datum 26-27 augusti

Plats Sankt Jörgen resort Göteborg

Kostnad 2995 kr/person för del i dubbelrum, enkelrum går att boka till för 2140 kr. Extra natt fre-lör går att boka för 1400 kr/person i dubbelrum.

I priset ingår

8 träningspass

2 föreläsningar

2 lunchbuffé

1 middag

1 frukostbuffé

1 övernattning i dubbelrum

Alla mellanmål

1 brunch

Tillgång till spa lördag och söndag

 

Anmälan till info@fitnesscoachen.com, max 60 deltagare så först till kvarn gäller. Jag släppte detta till mina prenumeranter på mitt nyhetsbrev i fredags så nästan hälften av platserna har gått åt redan!

Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder. För att bekräfta anmälan, swisha anmälningskostnaden (2995 kr) till 123 521 91 83 eller skriv FAKTURA i ditt anmälningsmail så har du 30 dagar på dig med betalningen. Fakturaavgift på 29 kr tillkommer då. 

 

Varmt välkomna!

 

Share:

Leave a Reply