Nytt bokningssystem, nya betalningsrutiner

Från och med nu har vi ett nytt bokningssystem för våra tjänster inom team fitnesscoachen. Tidigare har ni kunnat boka oss via timecenter men nu kommer vi att finnas på bokadirekt, ett enkelt och smidigt system för att kunna sköta alla våra bokningar online. Ni bokar tid här: Klicka

 

Precis som vanligt så kan ni boka personlig träning, löpcoaching, screening, kostrådgivning, kalipermätning och laktattest, samt en kostnadsfri konsultation inför uppstart av personlig träning. Jag finns bokningsbar i Göteborg tisdagar och torsdagar samt i Dalstorp måndagar och fredagar, David finns bokningsbar i Dalstorp onsdagkvällar och Samantha i Dalstorp varannan fredag eftermiddag och varannan lördag.

 

Från och med den 1 april så införs också en ny betalningsrutin för enstaka timmar. Vi kommer att erbjuda två alternativ för dig som bokar enstaka timmar, att antingen betala med swish direkt i samband med träningstillfället eller att bli fakturerad i efterhand. Då tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr. Detta gäller endast vid bokning av enstaka timmar, köper du PT-paket på 10 h och uppåt så faktureras det fortfarande enligt vårt gamla system med 30 dagars betalning och möjlighet till delbetalning utan några extra avgifter. PT-distans faktureras mot avgift eller betalas med swish i samband med träningstillfället. Workshops och PT small group samt event faktureras i samband med anmälan mot en faktureringsavgift eller swishas i samband med anmälan.

 

Vi hoppas på att detta ska leda till smidigare fakturahantering och minska lite av vårt administrativa arbete samt kännas smidigt för dig som kund!

Share:

Leave a Reply