Lediga platser för personlig träning i Göteborg

Den värsta vårhetsen börjar lägga sig och jag har därför ett par luckor för att ta in nya pt-kunder framöver. 3-4 klienter med utgångspunkt från Göteborg kan jag ta in innan sommaren, antingen med fokus på löpning, gym eller för att stärka upp kroppen från skador och svagheter. Första tillfället med en ny klient gör jag alltid en screening, en analys av styrka, rörlighet och balans i kroppen för att identifiera ojämnheter i muskulaturen mellan sidorna eller mellan över och underkropp och för att möjliggöra en god teknik genom tillräcklig rörlighet i alla muskler, tillräcklig stabilitet och en bra kroppskännedom. Detta görs oavsett din målsättning och ingår alltid i de pt-paket jag har.

 

Inför ett samarbete kan du alltid boka en kostnadsfri konsultation, det gör du genom att klicka in på vår onlinebokning här. Vill du läsa mer om mina priser och vad som ingår när du är klient hos mig så hittar du det här, i prislistan.

 

Varmt välkomna!

Share:

2 comments

  1. Hej!
    Jag är intresserad av få komma med/ha dig som PT då du kommer till Göteborg!
    Mvh
    Maria Hammar

Leave a Reply