Dalstorp in acion- träningsdag för alla!

  1. Våren är fullspäckad med roliga träningsevent och först ut är faktiskt ett event på hemmaplan. Jag tar med mig mina grymma coacher och bjuder er på en härligt inspirerande dag med rolig träning, inspirerande föreläsning, mat och en välfylld goodie bag, allt som behövs för att kickstarta vårens satsning! Vi har endast ett fåtal platser kvar till denna dag så passa på!

 

Dalstorp in action

4 mars 2017

11.00 Outdoor bootcamp- 45 minuter med svettig utomhusträning med kroppen som redskap. Kravla, spring, rulla, dra, här jobbar vi med naturen och varandra för att skapa allsidig och fantastiskt rolig träning. David leder passet.

12.00 Lunch

13.00 Föreläsning Mot stjärnorna, och fort ska det gå! – Konsten att sätta mål och nå dem. Madeleine föreläser

14.00 Let it burn! Ett corepass som lämnar spår länge efter sig. Vi lovar träningsvärk i kvadrat och massor av nya roliga övningar att ta med hem! Samantha leder passet.

15.15 Löpteknik- ett pass för dig som älskar löpning men kanske framförallt dig som INTE älskar det! Enkla tekniktips, löpskolning och styrketräning för löpare, här får du basen som bygger ditt starkaste löparår. Detta pass passar alla, du behöver inte vara löpare sen innan! (utomhus). Madeleine leder passet.

16.00 Avslutning, utdelning av goodiebags

Dagen passar alla, även nybörjare, alla pass anpassas efter deltagarnas nivå och vi jobbar individuellt efter egen förmåga hela tiden.

 

Kostnad endast 695 kr, inkl 3 träningspass, föreläsning, lunch och välfylld goodiebag.

Anmälan till info@fitnesscoachen.com, anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. 

Välkomna!

Share:

Leave a Reply