Booty camp- träna din rumpa!

Just nu är vi i full färd med vårens första bootcamp, coretraining online. Under 4 veckor tränar ca 150 deltagare tillsammans online genom en stängd facebookgrupp där jag varje vecka lägger ut träningspass med 3 övningar/vecka, pass som går att träna hemma och tar ca 15-20 minuter. Om ett par veckor drar vi igång vårens andra bootcamp och temat är då rumpan!

 

Hur aktiverar vi sätet korrekt? Hur få vi med alla viktiga muskler i rumpan så höften blir stabil? Hur stärker vi sätet för att förebygga eller rehabilitera knäskador? Under dessa fyra veckor får du med dig tips, övningar och inspiration.

 

Vecka 11-14 (start mån 13 mars)

4 veckor, träning hemma

1 film/vecka med 3 övningar och förklaring

Medlemsskap i stängd fb-grupp där filmerna delas, du kan ställa alla dina frågor kring rumpträning och peppa och pustas av andra deltagare

Kostnad 250 kr/person

Anmälan till jennifer@fitnesscoachen.com, anmälan är bindande

 

Välkomna!

Share:

Leave a Reply