Fitnesscoachens löparskola vår 2017

Nu öppnar vi anmälan till vårens löparskola och i år har den vuxit rejält! Totalt kommer vi i vår att ha 15 grupper över hela landet, från Malmö i söder till Umeå i norr och vi har även skapat en steg 2-kurs för er som gått den första kursen och vill lära er ännu mer om teknik, styrka och snabbhet.

 

Löparskolan startar vecka 14 och pågår i 10 veckor. Nivå 1 passar dig som är helt nybörjare, som aldrig har sprungit eller har sprungit väldigt lite. Du bör klara att jogga 1 km i lugnt tempo för att kunna delta, inga övriga förkunskaper krävs. Nivå 2 är för dig som har sprungit lite längre tid, som är rutinerad löpare eller som klarar att springa 10 km i dagsläget och vill jobba vidare med att bli starkare, snabbare och öka din rörlighet, för att optimera löpsteg och teknik.

 

Följande orter och dagar gäller.

 

Stockholm Solna nivå 1 Tisdagar 18.00

Stockholm Solna nivå 2 Tisdagar kl 19.00

 

Stockholm Enskede nivå 1 Tisdagar 18.30

Stockholm Enskede nivå 2 Tisdagar 19.30

 

Borås nivå 1 Onsdagar 18.00

Borås nivå 2 Onsdagar 19.00

 

Nittorp nivå 1 Tisdagar 18.30

Nittorp nivå 2 Tisdagar 19.30

 

Malmö nivå 1 Torsdagar 18.00

Malmö nivå 2 Torsdagar 19.00

 

Göteborg, Sisjön nivå 1 Måndagar 18.00

Göteborg Sisjön nivå 2 Måndagar 19.00

 

Göteborg Kviberg nivå 1 Onsdagar 18.00

 

Umeå nivå 1 Tisdagar kl 18.00

 

Trollhättan nivå 1 Onsdagar 18.30

 

Kostnad 1195 kr. I priset ingår 10 veckors träning a´1 h/pass, träningsprogram för träningen hemma under dessa 10 veckor, t-shirt från Salming, vattenflaska samt gediget  övningskompendium med alla övningar och teknikdelar vi går igenom under terminen.

 

Anmälan sker till info@fitnesscoachen.com, ange namn och pers.nr på de du önskar anmäla samt tröjstorlek. Glöm inte ange vilken ort och nivå din anmälan gäller!

Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder. Vid sjukdom/skada kan du skjuta upp ditt deltagande till nästkommande termin. 

 

Varmt välkomna!

Share: