Platser lediga för personlig träning i vår

Jag har länge haft fullbokat på PT-sidan och inte kunnat ta in några nya klienter. I vår har jag därför utökat verksamheten i Göteborg och kan ta emot klienter där två dagar i veckan de flesta veckor. Jag har därför öppnat upp för ett par nya samarbeten, för er som vill satsa och är i behov av en tränare längs vägen.

 

Min verksamhet ligger i Eminent hälsostudios lokaler, Vasagatan 43B, Avenyn. Du som klient betalar inget till gymmet utan endast den vanliga PT-taxan, i kostnaden ingår förutom träningen med mig fri tillgång till gymmets övriga ytor med omklädningsrum där handdukar och duschprodukter ingår samt loungen för nedvarvning innan eller efter ditt pass. Självklart har du möjlighet till en gratis konsultation innan du bokar in dig som kund!

 

Eftersom det endast är ett begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller och jag förbehåller mig rätten att tacka nej till kunder när mina luckor är slut. Alla ni som är intresserade kan dock boka en konsultation för att få sitta ner och prata genom mål, utgångsläge och hur ett samarbete ser ut, därefter fattar vi beslut om att påbörja en träningsperiod.

 

Ni bokar konsultation på min onlinebokning här. Bor du långt ifrån Göteborg och istället vill köra PT distans (läs mer om detta här) behöver du inte först boka konsultation, då är den medräknad i den avsatta tiden för första träffen. Alla mina priser för olika PT-paket hittar du här .

 

Varmt välkomna!

Share:

Leave a Reply