PT smallgroup mammaträning

I januari startar jag en ny omgång PT small group med fokus på träning efter graviditet. Syftet med kursen är att ge deltagarna både kunskap och inspiration till att stärka upp och rehabilitera kroppen efter den påfrestning som en graviditet innebär.

 

Vi börjar från noll med bålaktivering, bäckenbottenkontroll, hållning och sätesaktivering, områden som naturligt blir försvagade men som behöver vara starka för att undvika ryggsmärtor och snedbelastningar men även för att kunna komma tillbaka och leva ett aktivt liv.

 

Kursen passar alla oavsett barnens ålder men du bör minst ha avklarat efterkontrollen, även ni med äldre barn är varmt välkomna. Jag tar dock Max 8 deltagare för att kunna ge maximalt med tid och uppmärksamhet åt var och en.

Start 9 januari.

5 veckor

Måndagar 19-20, Dalstorp

I kursen ingår utöver fem veckors träning i grupp även ett träningsprogram för övriga dagars träning under dessa veckor.

Kostnad 2000 kr.

Anmälan är bindande, det går bra att sälja sin plats vid förhinder.

Anmälan till info@fitnesscoachen.com

Share:

Leave a Reply