Mobility bootcamp

Vi är framme vid det tredje och sista bootcampet i min serie som jag kört under hösten. Vi gick ut hårt med coretraining bootcamp, fortsatte med booty camp under fyra veckor och nu är det alltså dags för rörligheten att få lite kärlek.

 

Rörlighet är området du vet att du borde, och egentligen vill, men aldrig tar dig för att prioritera. Det är vad du behöver men uppfattas ofta som tråkigt och det blir därför inte av. Därför tar vi oss alla i kragen nu och ger all vår uppmärksamhet under fyra veckor till att förbättra vår rörlighet.

 

Ni får

Filmade övningar varje vecka under fyra veckor. Dessa läggs ut online i fb-gruppen men går också att få mailade till sig om man inte har Facebook.

3 övningar per vecka som även kan anpassas i svårighetsgrad.

Tillgång till ett stängt diskussionsforum på Facebook där ni kan ställa alla era frågor till mig under hela perioden samt peppa och följa varandra.

Övningar som kan utföras hemma. Den enda utrustning du behöver är en pinne, ett sopskaft helt enkelt. En mjuk matta är också bra att ha. Varje pass tar ca 15-20 minuter.

Datum- 7 november – 4 december

 

Kostnaden är 250 kr och du anmäler dig direkt till jennifer@fitnesscoachen.com. Inom ett par dagar återkommer hon med en faktura samt länk till facebookgruppen. Anmälan är bindande och senaste anmälningsdag är den 4 november. Varmt välkomna!

Share:

2 comments

  1. Hej,

    Jag undrar om de andra delarna i boot campen finns tillgängliga? Core och booty är precis det jag skulle behöva! Eller kommer det att bli en repris i vår kanske?

    Mvh,
    Ingrid

    1. De kommer tillbaka i vår, håll utkik här i bloggen eller på min fb-sida och instagram!

Leave a Reply