Coretraining bootcamp online

Vill du hänga med på en fyra veckors bålträningsutmaning för att få den där superstarka magen du alltid drömt om? Nu har du chansen!

 

Jag har skapat ett 4 veckors online bootcamp för dig som vill träna upp din bålstabilitet och styrka till nästa nivå! Varje vecka får du som deltagare tre nya övningar som ska utföras tre gånger i veckan. Svårigheten ökar för varje vecka. Du kan delta oavsett var i landet du bor, all kommunikation sker online.

 

Start 5 september, 4 veckor

Passen tar 15-20 min/gång och du behöver endast en pilatesboll och din kroppsvikt för att kunna utföra övningarna.
Utöver träningsprogram får du tillgång till ett community där du kan ställa frågor kring programmet hela månaden samt där deltagarna kan peppa och pusha varandra.
Kostnad endast 250 kr (faktureras) för 4 program a’ 3 övningar, ett i veckan, samt onlinesupport via en stängd grupp på Facebook.
Anmälan till jennifer.fitnesscoachen@gmail.com med namn och personnummer, inom ett par dagar kommer ett bekräftelsemail med faktura samt länk till den stängda facebookgruppen där alla övningar samt diskussionsforum kommer att ligga. Anmälan är bindande.

Share:

4 comments

  1. Å, jag hoppas verkligen att detta kommer fler gånger. Jag ska gå på ett Outdoor trainingcamp idag som pågår i 4 veckor precis då och jag kan inte fokusera på båda samtidigt.
    Kram Helén

  2. Hej! Kan man vara med på detta som nybliven mamma? Barnet är 3 veckor i morgon!
    Mvh Helen

    1. Nej då tycker jag det är lite för tidigt, dina magmuskler bör ha gott ihop först och det har de oftast inte gjort så snabbt.

Leave a Reply