Fitnesscoachen utökar- PTverksamhet i Sthlm i höst!

Det är lustigt det där med att vara egen företagare. Vissa saker vet man att de ska ske i flera år innan de verkligen sker. Tiden är liksom inte rätt just då, men nångång kommer den att vara det, och planerna och drömmarna bär man med sig varje dag, bidar tiden och låter saker och ting falla på plats. Att jag skulle utöka min verksamhet till att även inbegripa Stockholm har jag vetat länge, länge, men inte förrän nu är tiden inne.

Nu är det alltså klart att ni i höst kommer att kunna träna för mig regelbundet även i Stockholm! Jag är så superglad och peppad över detta och ser verkligen fram emot att få ta emot befintliga kunder samt etablera nya samarbeten utan att begränsas av att jag bor lite sådär utanför ni vet.

 

Jag kommer att hyra in mig i Lofsangruppens lokaler på Södermalm i Stockholm och du som tränar med mig betalar inget utöver den normala PT-taxan (alla mina priser hittar ni här). Jag har tre datum under hösten klara och de går redan nu att boka in sig på i mitt bokningssystem online, klicka här för att komma direkt dit och välj Stockholm Södermalm för att se vilka tider som finns.

 

De datum som gäller är

10 september

22 oktober

3 december

 

Varmt välkomna!

Share:

5 comments

  1. spännande, ser fram emot att se hur hösten utvecklar sig!

  2. Lycka till vännen! Det finns alltid ett extrarum väntandes på dej i skärgårdsstad om du behöver

Leave a Reply