Köp PT-paket för löpning- få löpanalys hos Salming RunLAB på köpet!

Ni som följer bloggen vet att jag i år fått äran att samarbeta med Salming concept store och Salming RunLAB, ett samarbete som innebär mycket roligheter både för mig och för er. Den 28e april kör jag tex en gratis föreläsning hos dem, som jag skrev om förra veckan (det finns bara 4 platser kvar!) och nu har ni som funderar på att anlita mig som PT chansen att göra en riktigt bra deal. Ni får nämligen en analys på Salming RunLAB på köpet när ni tecknar er för ett PT-paket på 10 h eller mer.

 

Analysen är en av de mest avancerade som finns på den svenska marknaden och du får med dig ett omfattande analysmaterial med film och feedback på vad du kan förbättra för att springa mer ekonomiskt och skonsamt tillsammans med en hel del tips och råd från Salming duktiga coach Peter. Göteborgs-Posten skrev om analysen och hur den går till för några veckor sen när jag var där med det gäng jag coachar via GP fram till Göteborgsvarvet, den artikeln kan ni läsa här.

 

Erbjudandet gäller såväl nya som gamla kunder dvs du kan även utnyttja erbjudandet när du fyller på din timbank, dock endast en gång per kund och år. Samtliga priser på PT-paket ser du här, bokning görs direkt på nätet i min webbokning (länk).

 

 

Share:

Leave a Reply