Personlig träning i Stockholm 29-31 januari

Om två veckor är det dags för mig att resa till Stockholm igen och utöver de möten jag har inplanerade så finns det några luckor i schemat där jag kan ta emot PT-kunder. Jag kommer att vara på plats från fredag lunch till söndag lunch, i dagsläget finns det tider att boka fredag kväll, lördag eftermiddag och söndag förmiddag.

 

Jag räknar med att tiderna kommer att gå åt snabbt och det är först till kvarn som gäller. Löpcoaching kör vi gärna utomhus, vill du boka styrketräning så förutsätter det att vi får hålla till på ditt ordinarie gym. Gäller det löpstyrka så går det ofta bra att köra utomhus också!

 

Vill du boka personlig träning i Stockholm så mailar du fitnesscoachen@gmail.com , priserna hittar du här.

 

Varmt välkomna!

Share:

Leave a Reply