Hoppetossa

Postat på

Idag kommer min stackars bil att få bekänna färg rejält. Jag har en heldag i Göteborg framför mig och varje enskild bokning har en egen adress.

Jag börjar morgonen med en hemma hos-pt i Mölndal. Sen har jag en mammaträning utomhus i Kungsbacka. Lunchmöte också i Kungsbacka men inomhus då… sen en formkoll med en ny fitnessklient på ett gym i samma stad (Kungsbacka räknas inte som en stad egentligen va?).

Mot stan igen för en pt-kund som jag kommer köra med på Westcoast elite. Innan kvällens premiär (gulp!) av runners strength på Sats så hinner jag också med en fika och formkoll med annan fitnesstjej. En fullspäckad men otroligt rolig dag har jag framför mig. Livet som egenföretagare i en liten ask, variation på löpande band.

Rock ‘n roll wednesday!

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *