Göteborgs bästa gym

Postat på

Tack för alla lyckönskningar på instagram igår! Passet gick jättebra och var fantastiskt roligt. Så peppade deltagare som verkligen öste järnet! Jag var lite mosig i skallen när jag klev innanför dörren strax efter tio och hade varit hemifrån i över 15 timmar men jag var så glad över så många olika saker att tröttheten inte störde mig alls.

Gårdagens roligaste arbetsplats utöver runners strength-passet på kvällen var helt klart det jag körde på Westcoast elite. Jag älskar att få jobba i så inspirerande miljöer och WE är alldeles fullspäckat av riktigt bra utrustning, bara sånt man verkligen har nytta av, inga onödiga maskiner alls. I love it!

Om jag hade bott i Gbg så hade jag definitivt hyrt in mig med min verksamhet här på heltid, jag kan inte tänka mig ett bättre gym att arbeta med mina kunder på.

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *