Egen och andras

Postat på

Det senaste dygnet har jag varvat egen träning med andras träning, om vartannat. När jag åker till gymet om en stund så gör jag det för tredje gången på ett dygn.

Igår kväll hade jag premiär för mitt uteträningspass i byn intill, på det gym där jag annars tränar. Jättekul att få börja som instruktör där och alla deltagare var otroligt peppade och grymma. Drygt en timme körde vi och som vanligt på utepassen mixades kondition och styrka i en härlig blandning.

Idag på förmiddagen var jag iväg igen men nu för att träna själv. Extra motiverad efter helgens föreläsning körde jag igenom axlar och mage med superset hela vägen. Tunga pressar, olika typer av sidolyft, bred rodd och bålrotationer. Otroligt hur mycket man kan hinna med på en dryg halvtimme om man håller tempot uppe! Jag avslutade med 20 minuter intervaller på cykeln.

Idag är det ju också tisdag vilket betyder uteträning i hemmabyn. Samma upplägg som jag bjöd de andra på igår och det frambringade lika mycket svett och skratt idag som igår. Jag älskar när deltagarna har roligt och trivs medan de kämpar, visst fasen ska det svida i musklerna men det är ju inte fel att tycka att det är roligt under tiden!

Sista uppdraget för dagen är ett pt-pass med en ny klient på gymet. Jag har planerat för ett rygg- och magpass med många roliga och utmanade övningar. Det ska bli spännande att se vad hon tycker. Efter det vet jag nån som kommer att rasa i säng ikväll. Fullt upp hela dagarna, det är precis så jag älskar att leva!

Kvällens härliga gäng

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *