Dags för första passet med Stina

Postat på

Idag åker jag till Göteborg för egen träning och jobb. Jag ska köra min första pt-timme med Stina och ser fram emot det med lika delar spänning och glädje. Det kommer säkert bli väldigt roligt men också väldigt tufft. Jag räknar inte med några försök på att klara handstående de första passen men säkert blir det massor av övningar för att stärka upp och öva teknik.

I eftermiddag håller jag till på Nordic wellness backaplan och kör pt med några teamtjejer. Självklart har jag lilla bus med mig men får barnvakt av gulliga Anna medan jag jobbar. Medan jag själv tränar hejar bebisen förhoppningsvis på. Eller sover. Men det vet man ju aldrig helt säkert. Det kan bli spännande på flera sätt med andra ord.

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *