Långpromenad i sommarvärmen

Det blev varken löpning eller military fitness. När vi väl kom hem från flyttandet så var det för sent att stressa iväg till MF och fortfarande galet varmt ute, så löpning kändes inte lockande. Istället blev det en riktig långpromenad med sambon.

Rakt ut i skogen gick vi, eller, vi behöver gå en bit på asfalt först för att komma till skogen men sen var det mjuka skogsstigar, ormbunkar, maskrosor och skog överallt. Underbart! Solen värmde så att vi svettades redan de första minuterna. Jag har ju klagat och gnällt på att värmen aldrig kommer, men idag var det sannerligen sommarvärme ute, termometern visar fortfarande 23 grader och solen står ännu högt fastän klockan nu har passerat sju.

Det var ett helt riktigt beslut att inte springa, det räckte med att vägen sluttade lite åt kanten för att det skulle börja strama i knäet och nedför den sista branta backen hemåt bultade det i hela senan. Jag borde nog egentligen ta några veckors löpvila, men vem vill det, nu när solen äntligen dykt upp?

Jag har längtat så mycket efter det här, solljus och grönska. Tänk att för bara några veckor sedan var alla träden gråa och trista, nu är det som en explosion av grönt var man än tittar!

20120520-185834.jpg

20120520-190002.jpg

6 reaktioner på “Långpromenad i sommarvärmen

  1. Hej har du skickat räkning till mail från kettelbells kursen för min har blivit knäpp men funkar det att betala kontant i morgon ? Mvh Disa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 60 andra följare

%d bloggers like this: